Etusivu Vuokramökit Heinävesi

Elannika Holiday - Heinäveden vuokramökit

Kolme täysin varusteltua luxus -luokan mökkiä, Mutteri, Lehmus ja Koti Onni, jotka on rakennettu vuonna 2011, jokainen oman suunnitelman mukaisesti.

Mökeissä on kolme makuuhuonetta ja tupakeittiö. Tupakeittiön viihtyvyyttä lisäävät takka ja lattiaan asti ulottuva panoraamalasitus. Mökkiin kuuluu myös avoin patio, sauna, suihku ja kaksi wc:tä.

Mökin verannalta pääset nurmikkoa pitkin järven rannalle, jossa on laituri ja tietenkin vene (veneen käytöstä sovitaan erikseen). Šašlikin ja savukalan ystäville rannalla on grillikatos.

Jokaisessa mökissä on kaikki tarvittavat nykyaikaiset kalusteet, astiat ja kodinkoneet: jääkaappi, liesiuuni, astianpesukone, pesukone, mikro, teen- ja kahvinkeitin, leivänpaahdin, plasma -tv jossa 500 satelliittikanavaa, DVD - ja Blu ray -soittimet, musiikkikeskus, ilmastointi, hiustenkuivain ja silitysrauta. Mökeissä on myös Wi-Fi. Talviolosuhteita varten käytettävissä on myös auton lämmityspaikka.

Täällä on kaikki unohtumatonta lomaa varten jokaiselle!

Lehmus

lehmus_takapiha

Lamellihirsimökki, talviasuttava, rakenettu 2010, 125 m2, 6 + 2 vuodetta.
Keittiö+oh+3mh +et+2 wc, puusauna+suihku, iso terassi. Pihassa on varasto ja grillikatos

Lue lisää...
 

Mutteri

Mutteri_jarvelta

Huippuvarusteltu lamellihirsimökki, talviasuttava, rakenettu 2010, 125 m²+ terassi 20m², 6 + 1 vuodetta. Keittiö+oh+3mh +et+2 wc+ puusauna+suihku +khh+ vaatehuone, iso terassi. Pihassa on puuvarasto ja grillikatos.

Lue lisää...
 

Koti Onni

DSC075780

Lamellihirsimökki

Talviasuttava,rakenettu 2010, 125 m2, 6 + 3 vuodetta. Keittiö+oh+3mh+et+2wc+puusauna+suihku+khh+
vaatehuone, iso terassi.

Lue lisää...